Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Fotograaf met liefde voor het observeren van mensen in hun omgeving

Rosanne Dubbeld

Ik ben Rosanne Dubbeld (1987, Rotterdam), en voel me het meest in mijn element wanneer ik mensen in ‘hun’ omgeving kan observeren. Dit is dan ook mijn focus tijdens het fotograferen: hoe zien mensen eruit? Hoe gedragen zij zich? Hoe ziet hun omgeving eruit? Hoe reageren ze op verschillende prikkels uit de omgeving? Waar kan ik schoonheid vinden in de mens en hun omgeving?

Ik fotografeer graag in ‘mijn’ stad Rotterdam, maar ook op de vele reizen die ik graag maak. Van Brooklyn, New York tot het Siberische Olkhon Island, van het Leith-district in Edinburg tot het na-oorlogse wijkje ‘Wielewaal’ in Rotterdam.

Dit jaar (2017) word ik 30 en ga ik op zoek naar 30 vrouwen die net als ik in 1987 zijn geboren. Een nieuw fotografisch avontuur, waar mijn nieuwsgierigheid naar mijn medemens en de verhalen van vrouwen in het bijzonder in terug zal komen.